Bezig tot levering

Moet u eerder stoppen met werken?

Naarmate uw zwangerschap afneemt, kunt u zich afvragen wanneer u uw baan moet verlaten en met uw zwangerschapsverlof moet beginnen. Moet u werken tot uw vervaldag? Misschien zou je kunnen blijven tot de bevalling? Is er een juist antwoord?

Ik heb het persoonlijk op beide manieren gedaan. Ik ben weken voordat mijn baby geboren was gestopt met werken, droomde van lange wandelingen, baden en dutjes op elk moment van de dag en lange uren doorgebracht in de kinderkamer.

Blijkt dat het meer een kans voor mensen was om me te storen en voor mij om angstig te worden dan iets anders. Dus ik heb ook goed gewerkt totdat ik twee keer bevallen was. Ooit was ik zwanger van een tweeling. Ik ging vrijdag aan het werk en beviel op zaterdag, net na 40 weken zwangerschap. Toen ging ik nog een keer naar mijn werk en niet naar mijn werk en haastte ik me halverwege de ochtend naar huis om de baby een paar uur later te krijgen.

Er is niet één goed antwoord op de vraag wanneer je moet stoppen met werken. Er zijn echter een aantal vragen die, zodra u naar de antwoorden op hebt gekeken, u misschien gemakkelijker uitvindt wat het beste voor u is:

Bekijk alle kwesties die omringen wanneer om uw moederschapsverlof te beginnen. Bespreek ze met je familie. Krijg ideeën van uw vrienden en collega's. Praat dan met je baas. Er is meestal een goede middenweg.