Hoe een inductie van arbeid te voorkomen

Echte moeders bieden tips om inductie van arbeid te voorkomen

Het induceren van arbeid , of om kunstmatig te beginnen met werken, is tamelijk gewoon. De inductietemperaturen zijn gestaag gestegen, omdat steeds meer sociale inducties, inducties voor arbeid om niet-medische redenen , worden gedaan. Deze redenen kunnen zijn voor het gemak van de dokter, verloskundige of familie, het wijzigen van de vervaldata en andere. De waarheid is dat inductie van arbeid de complicaties verhoogt, inclusief het gebruik van een keizersnede , die bijna verdubbelt wanneer inductie wordt gebruikt, op andere interventies in de bevalling.

Het Amerikaanse Congres van Verloskundigen en Gynaecologen (ACOG) spreekt over de belangrijkste redenen om arbeid te veroorzaken:

Naast deze aanbevelingen zegt ACOG ook dat inducties zonder medische indicatie niet zouden moeten plaatsvinden vóór de bevalling van 39 weken. Er zijn gewoon te veel risico's voor de baby voorafgaand aan die timing.

Dus wat kun je doen om een ​​inductie te vermijden ?


Hier is wat advies van andere moeders:

HEIDE3, moeder:

"Ik denk dat het hebben van een goede relatie met je OB cruciaal is, het hangt ook af van de redenering voor de introductie." Met nummer twee was de partner van mijn OB oproepbaar toen mijn labs terugkwamen voor pre-eclampsie Mijn BP was in een stroomversnelling en ik was eiwit morst, deed ik de 24 uur urinecollectie.De partner belde me en wilde de volgende ochtend induceren.Ik was overstuur, en ik had een lang gesprek met hem om hem te vertellen dat ik een VBAC wilde en induceren zou mijn kansen om succesvol te zijn verminderen .

Hij bleef aandringen, toen hebben we ruzie gemaakt over het magnesium. Ik wilde het niet, hij wel. Hij wilde dat ik de volgende ochtend om 7 uur zou binnenkomen. Rond 21.00 uur stond ik erop om gemeenschap met mijn man te hebben, arbeid begon om middernacht, ik leverde om 4 uur 's nachts zonder magnesium af ... Ik was heel blij toen hij om 7 uur binnenkwam en ik was helemaal klaar.

Later sprak ik met mijn OB, en hij zei dat hij me niet zou hebben geïnduceerd, noch zou hij magnesium hebben gebruikt. Ik ben ook een arts, dus ik begrijp dat zoveel van de geneeskunde een kunst is en dat je dingen doet op basis van je eerdere ervaringen en algehele kennis en comfortniveau. Iedereen beoefent anders, dus het is belangrijk om op dezelfde pagina te staan ​​als je provider. "

Dawn, moeder van twee, verwacht nummer drie:

"Ik denk dat een van de beste manieren om inductie te voorkomen is om onnodige echo's te vermijden in de laatste maanden. Mijn laatste zwangerschap moest ik de laatste drie maanden twee keer per week een u / s hebben-en kleine baby's zoals ik doen , Ik wist gewoon dat ze zouden huilen. ... Dat deden ze. Ik heb serieus overwogen om niet voor de inductie te verschijnen. Het is moeilijk om het niet te doen, omdat je de baby zo snel mogelijk wilt hebben. geeft aan dat de (echografie) metingen in het laatste trimester nauwkeurig zijn, wanneer bekend is dat ze een variabele van één tot twee pond hebben. "

Diane, moeder van twee:

"Ik denk dat de eerste stap is het kiezen van een verzorger met een extreem lage inductietempo - als het niet normaal is voor hen, zullen ze het niet als normaal voor je beschouwen en is de kans dat het alleen wordt besproken voor een goede medische reden veel beter ."

Amanda, moeder van twee:

"Ik vermeed inductie door zeer goed op de hoogte te zijn en ervoor te zorgen dat ik de communicatielijnen met mijn arts bleef volgen. Ik had om medische redenen een introductie gehad bij mijn eerste en ik heb hem vanaf het begin met mijn tweede verteld dat ik niet wilde een andere inductie tenzij het medisch noodzakelijk was. "Mijn eerste inductie was van laag vruchtwater in de 39e week. Dus dronk ik deze keer ongeveer 90 ounce water per dag in plaats van de 70 die ik met mijn eerste dronk. Mijn dokter zei dat dit zou helpen ervoor te zorgen dat de vloeistofniveaus normaal bleven, wat ze ook deden. Ik zal echter wel zeggen dat mijn zoon werd geboren in een tijd van het jaar die niet zo heet was als toen mijn dochter werd geboren.

Dat heeft er waarschijnlijk ook iets mee te maken, omdat we in een woestijnklimaat leven. Maar vooral toen ik mijn uitgerekende datum met mijn zoon voorbij ging, zorgde ik ervoor dat mijn arts wist dat ik nog steeds geen inductie wilde. Het is bekend dat hij op de uitgerekende datum induceert als de moeder dat wil, en ik wilde hem laten weten dat ik dat niet zo wenste. Hij was erg behulpzaam en ik heb uiteindelijk 40 weken en 5 dagen geleverd. "

Oefenbulletin # 107, Induction of Labour. Obstet Gynecol. 2009; 114: 386-397.