Keuzes die van invloed zijn op de borstvoeding

Toen ik me vorige maand op een vergadering voorbereidde, besloot ik dat ik me wilde concentreren op de bevalling en de borstvoeding. Mijn doel was om zoveel mogelijk obstetrische interventies op te sommen en daarna te bespreken hoe ieder van hen direct of indirect de initiatie en duur van borstvoeding kon beïnvloeden.

Obstetrische interventies en borstvoeding

Zoals je wel kunt raden, was dit een sterk geladen vergadering. De moeders leken te moeten praten over wat er met hen was gebeurd. We bespraken het feit dat het nog steeds mogelijk is om met succes borstvoeding te geven als je elke interventie op deze lijst hebt (en veel van hen hadden). Ik beëindigde de ontmoeting door hen te vertellen dat ze elk hun geboorte moesten geven waar ze zich het veiligst voelden en om een ​​geboortegewoonster te kiezen met een eigen filosofie van geboorte. Ik vertelde hen ook dat als ze naar hun lichaam luisteren en hun intuïtie vertrouwen, ze al weten hoe ze hun baby's moeten laten geboren worden.

Copyright 1997 Andrea Eastman Alle rechten voorbehouden.